Лудост: Бременната Преслава не спира да отслабва!

Лудост: Бременната Преслава не спира да отслабва!
Гласувайте за статията

Преслава се е вманиачила в отслабването и дори бременността й не променя това!

Когато една жена забременее, е нормално да напълнее, защото яде за двама. Не така обаче стоят нещата с Преслава, която всячески се опитва да запази теглото си отпреди бременността.

Преслава

Преслава отслабва дори и като бременна

Певицата дори сега е на диета, което изглежда абсурдно, но е факт. Тя много внимавала какво слага в устата си, защото не искала да се превърне в една от онези жени, които стават двойни като бременни.

Освен това, Петя Колева много се движела. Тя вървяла често и дори посещавала фитнеса, което е странно за състоянието й.

Именно болната й амбиция да остане слаба я е накарала да поднови участията си по нощните клубове. Така се движи постоянно и това й пречи да пълнее.

Запознати твърдят, че певицата дори още повече е отслабнала в бедрата и задните части. Единствено коремът й е уголемен, но тя успешно го прикрива с широки дрехи, пише в. „България днес“.

Според слуховете, има и друга причина Преси да не иска да напълнява. Павел не харесвал закръглени жени и тя се притеснявала дали ще успява да го възбужда и като бременна, а и след раждането.

Припомняме, че фолк дивата зачена от Лазаров през есента. Вече е в шестия месец, но изобщо не й личи, което шокира всички, които я виждат.

Преслава беше закръглена дълго време, но преди няколко години драстично отслабна. Оттогава певицата се опитва по всякакъв начин да не се връща към миналото си, в което беше пълна.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар