Владо Пенев към дъщеря си: Не ставаш за актриса!

Владо Пенев към дъщеря си: Не ставаш за актриса!
Гласувайте за статията

Яна още помни жестоките думи на баща си Владо Пенев!

Актьорът Владо Пенев винаги е бил близък с дъщеря си Яна. Това не се е променило дори след най-жестоките думи, които й е казал в лицето, научи Kliuki.bg.

Владо Пенев и Яна

Владо Пенев и дъщеря му са много близки и си приличат визуално

Преди време, когато завършвала гимназия, девойката била спряна за актьорството именно от татко си. Той й казал в прав текст „От теб актриса не става“.

Това донякъде разочарова Яна, но днес признава, че баща й е бил прав. А и тя никога не е била толкова увлечена по тази професия.

„Не станах актриса може би защото баща ми ме спря от това. Никога не съм проявявала чак такъв интерес към актьорската професия.” – споделя дъщерята на звездата от „Под прикритие“, цитирана от в. „Таблоид“.

Двамата с Владо Пенев много си приличат. Имат една и съща форма на лицето, усмивка и дори походка.

Яна е плод на любовта на актьора с кукловодката Мария. Техният брак трае 10 години и се развеждат, когато детето им е само на 7 г.

„Между нас с майката на Яна имаше известно напрежение и не искахме то да влияе на дъщеря ни. По-честно и спрямо нея беше да се разведем.” – смята и до днес Владо Пенев.

Неговата голяма любов обаче е друга жена. Това е Марта Вачкова, с която е имал връзка преди Мария и която обича и до ден-днешен.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар