Джино става животно: Брадърът е решен на всичко, само и само да се ожени!

Джино става животно: Брадърът е решен на всичко, само и само да се ожени!
Гласувайте за статията

Джино Бианкалана става нов човек заради жените!

Досега Джино беше известен като метросексуален мъж, който много държи да бъде с хубава прическа, оформени вежди и обезкосмен напълно. След като видя, че това не му помага да се ожени, брадърът е решен да стане нов човек.

Джино

Джино става нов човек заради жените

Бизнесменът от известно време е започнал здраво да тренира във фитнеса. Той бил решен да се напомпа силно, смятайки, че така жените ще започнат повече да го харесват и най-после ще може да се ожени.

Както се видя в „Биг Брадър“, мускулите на Джино са микроскопични. Ръцете му са по-малки и от на жените, което обаче той е започнал да променя.

Все пак българинът от Чикаго за пореден път доказва, че за него визията е основното в живота. Стремежът му да промени тялото си доказва, че смята да търси повърхностни дами, които не се интересуват какво има в главата му.

Всъщност Джино сам призна в Къщата, че не е учил навремето и не е прочел нито една книга. Той никога не е залагал на интелекта и няма да го стори и сега, когато си търси жена.

Припомняме, че бизнесменът беше женен доста време за Дейна Бианкалана, от която взе и фамилията си. После имаше връзка с певицата Джена, но тя го остави.

За последно брадърът въртеше сериозна любов с полякиня, но и тя му разби сърцето. Тогава той се зарекъл, че трябва да се промени и явно е заложил на промяна в тялото си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар