Диляна Попова е душица пред Борил, а Блатечки е много строг!

Диляна Попова е душица пред Борил, а Блатечки е много строг!
Гласувайте за статията

Диляна Попова го играе доброто ченге у дома!

Актрисата Диляна Попова от 3 години и половина се радва на първото си и засега единствено дете. То е от колегата й Асен Блатечки, с когото се залюбиха по време на сериала „Стъклен дом“.

Диляна Попова и семейството

Диляна Попова с Асен Блатечки и сина им

Въпреки че двамата не останаха заедно, поддържат добри взаимоотношения заради сина си Борил. Отглеждането му става и от двамата, което е похвално.

Оказва се, че Диляна Попова е много по-мека към детето, отколкото Асен Блатечки. Тя не можела да му се кара и му позволявала всичко, докато актьорът имал по-твърда ръка, пише в. „24 часа“.

Разбира се, това донякъде е така заради опита, който Асен има. Той има една пораснала дъщеря и знае отлично отдавна какво е да бъдеш добър баща.

Диляна сега се учи да бъде майка и не й е лесно. Все пак някак си се справя, което е добре за детето.

Най-неприятното за актрисата е, че трябва да отглежда сина си в непрекъснат страх, че баща му може да отсъства във всеки един момент. Все пак актьорът има и друго семейство и се стреми да обръща внимание и на него.

Говори се, че Блатечки бил от онези мъже, които живеят при две семейства. Половината от седмицата бил с Катето и щерка им, а другата половина с Дидето и Борил.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар