Андрей Арнаудов гледа жена си като писано яйце

Андрей Арнаудов гледа жена си като писано яйце
Гласувайте за статията

Андрей Арнаудов е възможно най-добрият съпруг!

Само преди 2 месеца Андрей Арнаудов сложи за втори път халката. Емануела Толева е настоящата му съпруга и той се надява да бъде последната такава.

Андрей Арнаудов и Емануела Толева

Андрей Арнаудов прави всичко за жена си

Телевизионният продуцент бил просто перфектният съпруг, разкриват приятелите му. Той глезел жена си по всевъзможни начини и й угаждал за всичко.

Разбира се, причината донякъде е в това, че Андрю и красавицата чакат бебе. Тя е бременна и скоро ще дари любимия си с първото му дете.

Андрей бил много внимателен по време на бременността й. Той жадува да има дете от много години и най-после това ще стане факт.

Тв водещият обаче имал и друга причина да гледа Емануела като писано яйце. Той не искал да се случи същото като в първия му брак.

Тогава Даниела Яков не успя да издържи на непрестанните му отсъствия по работа. Бракът им издържа броени месеци и се оказа пълен провал.

Този път Андрей Арнаудов искал да бъде изрядният съпруг и засега успявал. Той си взел нужните поуки от първия си брак и не искал да повтаря същите грешки.

„Тогава не бях готов да се оженя, още бях твърде млад и работата ми беше целият ми живот. Сега обаче е друго, по-зрял съм.“ – разправял пред приятелите си Андрей.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар