Богатството на Кейт Мидълтън, сега и преди

Богатството на Кейт Мидълтън, сега и преди
Гласувайте за статията

Богатството на Кейт Мидълтън, сега и преди, днес Катрин херцогинята е сред най-влиятелните, но разбира се и най – обичани личности.

Освен, че увеличи личното си финансово състояние след брака си с принц Уилям, можем да допълним само, че всъщност Кейт е от заможно семейство и има милиони още преди да стане половинка на толкова значима личност. Все пак както цитират и от изданието „Лайфстайл“, това че Катрин и нейната сестра са отгледани в семейство с възможности си личи и от факта, че могат да си позволят да получат хубаво образование, което струва и доста пари.  

Сестрите Мидълтън са възпитаници на много престижния университет Сейн Андрюс, където именно се запознават с Уйлям и се влюбват Кейт и наследника на английската корона.  

Състоянието на Кейт е придобито главно от бизнес дейността на нейните родители, който се занимават с магазини за парти аксесоари, заедно с тях и децата са част от работата. И макар да има милиони, разбира се, значително по-малко от тези на половинката й Кейт има огромен прогрес за тези години, в които е Херзогиня на Уелс.

Освен забогатяването, Катрин се превърна в модна икона, любимка на милиони хора по света, и стана майка. Мнозина я оприличават на излъчването, което имаше Даяна, категорично Уилям и Кейт са сред анй-харесваните светски двойки оп света, принц Хари също от скоро има жена, която обира овациите на околните.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Богатството на Кейт Мидълтън, сега и преди”

  1. Алекс

    апр. 15. 2018

    На кого му пука за всички тези хора? Ние какво общо имаме с тях? Обират овациите на големите медии, които непрекъснато шумят около тях. Много важно какво и било състоянието, Еми няма да е бедна.

Добавете коментар