Наследницата на Катрин Зина Джоунс

Наследницата на Катрин Зина Джоунс
Гласувайте за статията

Наследницата на Катрин Зина Джоунс – Карис Дъглас е взела огромна доза от майчината красота. Девойката е най-малкото от трите деца на двойката звезди на Холивуд. Като двамата имат две общи деца и Майкъл има по-голям син от преди брака с по-младата Катрин.

14-годишната Карис в последните години все по-често е обект на не прикрит интерес от страна на жирналисти и фоторепортери, именно заради красотата й, силната прилика с чара на майката и Зита Джоунс и все пак е наследница на доста популярна фамилия, пишат и в „Лайфстайл“ също.

Последната поява на модно ревю на двете дами от семейството също предизвика фурор, 48 годишната актриса, която е вече и баба, но все още очарова –  бе избрала сексапилен и провокативен, черен тоалет. Докато младата Карис беше в дреха с флорални мотиви. Естествената визия, силен чар и природни дадености, заедно с младостта на Карис я превръщат в популярна още на тази възраст, може би нетърва тя сама ще си проправя път към славна кариера като тази на нейните родители. Предстой ни да видим, определено обаче, момичето е взело най-доброто от двамата си родители.

Катрин Зита Джоунс с малката Карис

Желаем й успешна реализация и се надяваме да я дивим и на големия екран скоро с добра роля, а както е видно силния старт и хубавите генетични дадености вече са факт.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар