Зрителите изригнаха: Дъщерята на Деси Банова е разглезена!

Зрителите изригнаха: Дъщерята на Деси Банова е разглезена!
Гласувайте за статията

Щерката на Деси Банова предизвика куп негативни реакции!

Деси Банова си изпати от гостуването си в „На кафе“ с дъщеря си Йоанна. Детето не се хареса на зрителите, които определиха поведението му като недопустимо.

Деси Банова и Йоанна

Деси Банова с дъщеря си

7-годишното момиченце изпочупи всички великденски яйца и изяде целия козунак. Така за следващите гости не остана нищо от почерпката.

Водещата Гала също едва издържа детето и опитваше да скрие недоволството си зад видимо лицемерна усмивка. Не й се получи обаче и зрителите забелязаха, че хич не й се е понравило поведението на Йоанна.

Те припомниха и друга случка с детето. Тя вече окончателно доказва, че може би момичето е разглезено. На всичкото отгоре майка му не му направи нито една забележка.

„Още преди няколко години Йоанна гостува в „На кафе” с майка си и овърша студито на Гала. Даже привикаха човек от екипа да я дундурка, защото стана неудобно с това „чудо” в ефир.”, припомнят паметливи зрители, предават от в. „Уикенд“.

Не е тайна, че Деси Банова няма много време за възпитанието на щерка си, откакто се залюби с Росен Плевнелиев. Детето е по-често при баща си Ивайло Граховски, който обаче явно не се справя много добре.

Не е изключено Деси и Иво да позволяват всичко на Йоанна като компенсация за раздялата си. Много родители правят точно така, което е груба грешка във възпитанието на едно дете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар