Джена към сестра си: Преспа с Джино, а сега искаш и Наско!

Джена към сестра си: Преспа с Джино, а сега искаш и Наско!
Гласувайте за статията

Джена дори не си говори със сестра си!

Певицата Джена продължава да бъде жестоко обидена на малката си сестра Борислава. Двете не общуват по никакъв начин от години, пише в. „Уикенд“.

Джена сестра

Джена и Борислава са на нож от години

Всичко започнало преди около 4 години, когато фолк звездата имаше връзка с Джино Бианкалана. Тогава изведнъж изпълнителката на „Грешни мисли“ си наумила, че сестра й е спала с бъдещия брадър. Вследствие на това я зачеркнала изцяло от живота си и скъсала с Джино.

След известно време Джена все пак простила на Борислава, но малко по-късно избухнал нов взрив между двете. Певицата вече имала връзка с Атанас Стоев и обвинила сестра си, че иска да спи с Наско.

Поп-фолк дивата този път вече така се обидила на Борето, че не я поканила на сватбата си. Сестра й още не е виждала племенника си, което е наистина шокиращо.

Заради този конфликт Джена се скарала и с родителите си. Те застанали на страната на Борислава и това накарало певицата да игнорира и тях от живота си.

На всички снимки фолк дивата е с родителите на мъжа си, но не и със своите собствени. Тя дори започнала да нарича свекъра и свекървата си „майко“ и „татко“, както писахме вече.

Джена и Борислава все още не си говорят и постоянно се плюели зад гърба си. Певицата твърдяла, че сестра й й направила черна магия преди време, което обаче не може да докаже.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Джена към сестра си: Преспа с Джино, а сега искаш и Наско!”

  1. xd

    апр. 15. 2018

    Подмазва се на канаресата, тая пача мръсна.Нека си лапа там в Катуница и да не ни занимава със себе си в медиите.

Добавете коментар