Алекс Раева отново забегна на Малдивите: Отдаде се на философски размисли в Рая! (още подробности)

Алекс Раева отново забегна на Малдивите: Отдаде се на философски размисли в Рая! (още подробности)
Гласувайте за статията

Алекс Раева отново е на почивка на Малдивите, където се гмурка всеки ден!

Водещата на Х Фактор Алекс Раева, която играе и в новия сериал „Полицаите от края на града“, избяга от България. Чаровницата замина за райското кътче на света Малдивите, където се отдаде на любимото си гмуркане.

Алекс Раева

Алекс Раева отново е на Малдивите и се гмурка в океана

Там, сред девствената природа, усмихнати и любезни хора и далеч от всякаква суета и грижи, тя се отдаде на размисли за живота. Някои от които публикува в профила си в социалната мрежа.

„Трудно е да определя, какво изпитвам във водата и какво ме впечатлява. Всяко едно потапяне е респектиращо, вълнуващо и до някаква степен засрамващо.

Цялата тази логика и взаимоотношения между съществата понякога дори ме натъжават, защото ние хората сме избягали от тези простички неща, в следствие на материалния живот, който водим.

Но в крайна сметка винаги излизам с усмивка от там, защото възможността да се сливаш с този свят и най-вече да го оценяваш е изключително съкровен и блажен момент!“, написа Алекс Раева в мрежата. Но така и не издаде с кого точно се намира на Малдивите.

Както знаем, чаровницата има нов любим до себе си, след раздялата с диджей Дончо. Двамата се познавали от много време, но едва наскоро се преоткрили и разбрали, че са един за друг. Тепърва ще узнаем кой е късметлията и дали имат по-сериозни планове за бъдещето.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар