Неочаквани обрати в „Откраднат живот“ тази седмица! (ето какво ще се случи в сериала – виж тук)

Неочаквани обрати в „Откраднат живот“ тази седмица! (ето какво ще се случи в сериала – виж тук)
Гласувайте за статията

Любимият „Откраднат живот“ ще поднесе доста изненади на зрителите си тази седмица!

„Да бъда актриса е сбъднатата ми детска мечта. Когато се впуснеш в тази професия, трябва да си готов на много неща – да избираш приоритетите си, а животът ти да върви по график.

Откраднат живот

Сериалът „Откраднат живот“ ще изненада зрителите с множество обрати в идните серии

Истината е, че конуренцията е изключителна и за да практикуваш това, което обичаш, трябва да си по-добър от останалите“, това заяви в своето интервю пред Мон Дьо актрисата Деси Бакърджиева, която зрителите познават като д-р Хинова в „Откраднат живот“.

Сериалът се привърна в един от най-любимите на българите и има защо. Сюжетните линии в него са интригуващи, завладяващи и държат публиката със затаен дъх пред екрана всяка вечер. Така ще бъде и през тази седмица.

„Откраднат живот“ ще поднесе множество обрати и изненади на своите почитатели. Една от тях е, че театърът на д-р Хинова и доцент Мазов ще бъде разкрит. А психарката Ваня ще спретне нечуван скандал в болницата.

Развитие ще има и в отношенията на хубавата Ина и Борис, които ще вървят все по-смело по пътя един към друг. Изненада ще очаква и надменния Фотев, който ще бъде провокиран по неочакван начин от героинята на Ернестина Шинова.

И кулминацията на всичко – д-р Калин Генадиев ще се завърне на работа в болницата. Където ще се изправи пред предизвикателството да бъде хирург, но в инвалидна количка. Как ще се развият събитията, предстои да разберем ако гледаме епизодите на сериала.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар