Чудо: Алекс Сърчаджиева прости хулите на баща си! (Йосиф Сърчаджиев най-после призна….)

Чудо: Алекс Сърчаджиева прости хулите на баща си! (Йосиф Сърчаджиев най-после призна….)
Гласувайте за статията

Алекс Сърчаджиева се оказа човек с огромно сърце

Алекс Сърчаджиева прости обидите и грозните думи на баща си. Чаровната актриса и водеща се помири с родителя си Йосиф Сърчаджиев. Шансът да бъдат заедно им дал Сатаричния театър, където работят и двамата.

Алекс Сърчаджиева се помири с баща си

Колеги с изненада виждали как Йосиф и чаровната Алекс пиели кафе във ведомственото барче на Сатирата. Топ актьорът и режисьор давал творчески наставления на наследницата си и двамата разговаряли с часове.

Алекс Сърчаджиева започнала работа в Сатирата миналата година, а баща й бил стар кадър на столичния театър. Той е благодарен на шефа си Камен Сърменов, че му даде шанс отново да се върне в театъра. Предишният директор проф. Здравко Митков го прогони от сцената на Сатиричния театър.

Преди две години Йосиф Сърчаджиев поиска прошка от дъщеря си Алекс от екрана. Това той направи в предаването на Светльо Иванов, който го подтикна да го стори, но молбата му бе доста мъглява.

„Прощавай. Прощавай. Това е”, каза тогава само инатливия актьор.Преди това той отричаше каквато и да е връзка с извънбрачната си дъщеря от колежката си Пепа Николова. Дори побесняваше, ако някой му говори за Александра или да се рови в личния му живот.

Дори когато майката на Алек, актрисата Пепа Николова издъхна, той отправи само едно сухо съобщение до дъщеря си по телефона.

„Болката ти е голяма. Бог ще е с теб. Йосиф”, гласеше СМС-ът му.

Но чаровната съпруга на Иван Ласкин получи най-голяма си болка и обида от него преди това. Защото актьорът на всеослушание говореше, че единствената му дъщеря се казва Ани и няма нищо общо с Алекс.

Връзката на Йосиф Сърчаджиев и Пепа Николова започна именно в Сатиричния театър. Страста им бе доста силна, припомнят запознати. И след като се роди дъщеря им Алекс, Йосиф дори напусна съпругата си Райна, за да заживее с Пепа Николова и дъщеря им Александра.

Но щастието им трая много малко. След време той ги заряза, за да се върне при съпругата си, като на Алекс остави само фамилията си. Казват, че го направил от страх, защото режисьорката го заплашила, че ще си сложи край на живота, ако не се върне при нея.

След което двамата любовници водят яростна битка и си правят непрекъснати удари под кръста. В свое интервю легендата каза, още докато Пепа Николова бе жива:

„Тя е лош човек. Знаеш ли как я наричат в нашата гилдия? Пепа Калтака. Това казва всичко”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар