Ивайла Бакалова злобее: Бившата на любовника й е топ красавица!(Ето още)

Ивайла Бакалова злобее: Бившата на любовника й е топ красавица!(Ето още)
Гласувайте за статията

Ивайла Бакалова не може да се мери по красота с бившата на гаджето си Веско Воденицата!

Ивайла Бакалова е като грозното пате в сравнение с екс любимата на приятеля й. Миската страда от огромен комплекс, че бившата на настоящото й гадже е в пъти па-красива от нея.
И има защо да се притеснява.

Ивайла Бакалова има комплекс от бившата на Воденицата!

Доли Денкова, която бе любовницата на столичния бизнесмен Веско Воденицата, действително е невероятна красавица. И бие по всички критерии за хубост Ивайла Бакалова.

Доли Денкова е гореща, руса, секси и с осезателни подобрения по джуките. А с любимата й прическа на къдрици е буквално трепач, коментират очевидци. Тя качва снимките си по социалните си мрежи и има много мераклии да скочат в кревата й.

Въпреки че Ивайла Бакалова е Мис България 2001, Доли Денкова е минимум стотина пъти по-привлекателна от нея.

Слуховете, че Бакалова е бременна от богаташа се оказаха неверни. Двамата имат връзка от преди година, но наскоро се показаха на общо събитие. Поводът бе тузарският рожден ден на Веско Воденицата.

Той празнува юбилей-50 години и купонът бе в залата на елитен столичен хотел. Бизнесменът бе поканил 400 гости. А да се веселят се постараха легендарните Джипси Кингс и Азис.

Циганският оркестър лапнал хонорар от 40 000 евро, Азис прибрал 10 000 лева. За голямо удоволствие на Ивайла Бакалова красавицата Доли не била поканена от любовника й. Според мнозина за добро, защото щяла да я засенчи.

Твърди се, че за рождения си ден Веско Воденицата пръснал четвърт милион, но за жените до себе си бил повече от стиснат.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Ивайла Бакалова злобее: Бившата на любовника й е топ красавица!(Ето още)”

  1. зрител

    апр. 16. 2018

    Нормално е като се вижда колко е грозна тая циганка

Добавете коментар