Съседите я мразят: Джена ги подлуди с претенциите си!

1

Джена подлуди комшиите с претенциите си!

Съседите не могат да понасят Джена. Певицата ги ошашави с претенциите и кавгите си. Веднага след сватбата си с Наско Канара през юли 2016 година двамата си купиха апартамент в затворен комплекс в софийския квартал „Манастирски ливади”.

Джена
Джена се оказа голяма досада

За жилището си от 120 квадрата младоженците броили 250 000 лева. Според експерти сега квартата във ВИП комплекса гонел 2000 евро.

Комшии вдигнали ръце от нея и съпруга й Наско Стоев, защото певицата ги подлудила с претенциите си. Всеки, закупил жилище в комплекса, можел да ползва още спортен комплекс, СПА комплекса, плувен басейн, спортно игрище, подземен паркинг и денонощна охрана.

Пеещата по кръчмите певачка изисквала от съседите си абсолютна тишина. Докато тя хъркала след нощните премеждия с пияни фенове, не искала никой да я притеснявала.

Вдигала чутовни скандали, само ако някой разговаря на стълбището. А щом комшия правел ремонт, дори в позволените часове, веднага се карала с него и го заплашвала.

„Кой не е чувал за Джена, кой не е имал проблеми с нея. Принцеса Джена наскоро си купи апартамент в затворен комплекс и вече се взе доста на сериозно. Не спира да мрънка и да овиква всички по домова книга за най-малкото”, коментират я препатили комшии.

Заради претенциите й до небесата и вечните скандали, които вдигала, тя и мъжа й били най-мразените кооператори.

Изпълнителката на „Моли се да не почна” и барабаниста от оркестър „Канарите” обикаляли между столицата и пловдивското село Катуница. Там свекър и свекърва й имат огромна къща, колкото цяла прогимназия.

Сградата разполагала с толкова стаи, че да побере цяло село. А в двора на имението им могат да играят цял клас ученици, коментират запознати.Подземието на къщата имала огромна механа, която била украсена с много битови елементи и съдинки.

1 коментар
  1. xd казва

    Заминавай си в Катуница, бездарнице такава!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.