Невероятна: Чаровната Ева Веселинова от „Господари на ефира” попари женкарите!(Виж какво написа)

Невероятна: Чаровната Ева Веселинова от „Господари на ефира” попари женкарите!(Виж какво написа)
Гласувайте за статията

Красивата Ева Веселинова от „Господари на ефира” е любимка на мнозина!

Ева Веселинова шашна всички с откровенията и признанията си. Тя го направи в социалните мрежи и остави женкарите със зяпнала уста.

Ева Веселинова попари мераците на коцкарите

Въпреки че е само чар, красота, сексапил, още умна и забавна, тя е от различен тип жена.

Оказа се, че макар и желана, и ухажвана Ева Веселинова не е от типа жени, които харесват флиртовете и авантюрите за една нощ.

Хубавицата направо „уби” мераклиите и тези женкари, които си лелеят мечти, като ги попари с думите си. Ето какво написа тя, а всеки да прецени дали харесва или не нейните думи.

„От старомодните жени съм. Тези, дето смеят да твърдят, че могат да прекарат живота си верни само на един. За които любовта не е дълг, а чест и дългите връзки не са затвор, а победа.

От тези жени съм, които вярват, че в живота семейството и любимият човек са всичко. Които се борят за уютен и красив дом, за кариера и мечти. Да… от онези жени съм.

Които вярват, че най-ценно от всичко на света е да запазиш честта и честността си. Старомодна съм… и така се гордея с това.

Донжуановците са лишени от въображение. Защото, колкото и да сменяш жените, ти си оставаш все същият мъж, все същият човек, шампионът с най-слабото съпротивление.

Защото, за да бъдеш верен – трябва да имаш талант. А за мен си трябва сериозно въображение и талант, за да мога да цъфтя“, признава Ева Веселинова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар