Чепатата Мариела Нордел предизвика мрежата: Виж какво поиска напористата готвачка!

Чепатата Мариела Нордел предизвика мрежата: Виж какво поиска напористата готвачка!
Гласувайте за статията

Чепатата Мариела Нордел остави потребителите на нета с отворена уста!

Устатата готвачка Мариела Нордел не спира да изненадва с коментари, постове, активност в социалните мрежи. След смразяващата атака и бомбите на Сирия от страна на САЩ, Франция и Англия готвачката от ВИП Брадър поиска да се направи на шпионин или разузнавач.

Мариела Нордел

Мариела Нордел поиска да е пратеник в Сирия

Мариела Нордел смая с предизвикателствата, които отправи в мрежата от личния си профил. И поиска някой от централните медии да я командирова до Сирия, за да разнищи проблема.

Да разследва и да донесе ценна информация, която според нея, няма никой друг да донесе.

Ето каква точно е идеята на Мариела Нордел. Друг е въпросът дали някой ще я „прегърне” и ще бъде ли приета на сериозно.

„Навремето, който си беше хубав, си беше хубав. И грозничките си го знаеха. Не си правиха илюзии и не се бутаха, където не им е мястото. Сега всека кифла с пари може да се тунингова…

Преди, който си беше умен, си беше умен. Сега ни пускат партенка „бомбандирахме химически складове в Сирия“ и никой не си задава въпроса, ако вътре е имало бойни химически вещества, защо след бомбандировката няма последствия, няма следа от тях???!!!.

Има ли медия, която би се наела да ме изпрати до Сирия, за да проуча на място как стоят нещата? Аз съм готова! И ще го направя не само в името на истината, но и заради нас самите, заради децата ни.

Отправям предизвикателство!“, написа Мариела Нордел.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар