Райна счупи рекорда: За 30 дни летя 25 пъти! (Пълни подробности)

Райна счупи рекорда: За 30 дни летя 25 пъти! (Пълни подробности)
Гласувайте за статията

Райна се разби от пътувания!

Райна постави своеобразен рекорд, направи 25 полета за 30 дни! Май такова постижение не е поставяла друга певица от гилдията и не само. Певицата и без това е известна с манията си по пътувания, но сега причината бе друга.

Райна се скъса да лети със самолет

Оказа се, че тя почти не е слезнала от самолета заради турнето си до САЩ и Канада. В момента бившото гадже на Коцето си почива заслужено в родния Сандански.

Пилето на поп фолка е изнасяла тричасови турнета зад океана. Тя е пяла на българските емигранти не само хитовете си, но и любими български народни песни, по които те са луднали.

Знаем, че Райна пее добре, а народните песни направо й се „лепят”, заради което буквално взривила нашенците в чужбина.

„Много бях щастлива да видя, че хората, които са идвали на концертите ми през 2012 и 2016 отново бяха част и от това мое турне. Много се надявам през 2020 година отново да направя един тур в Америка.

Организацията беше много добра. Хората, които ме поканиха бяха много мили. Публиката ми беше супер весела и всичко това ме накара да се чувствам истински щастлива, дори ми се оставаше още малко.

Но вече имам концерти в България, дори след като се върнах, веднага трябваше да пея в Свиленград.

Сега вече програмата ми е пълна до края на август. Така че се отдавам на работа, на записи, на нови песни и оставям пътуванията за малко по-нататък“, призна в свое интервю Райна.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар