Опасност: Има заплаха за бременността на Преслава! (неочаквани разкрития)

Опасност: Има заплаха за бременността на Преслава! (неочаквани разкрития)
Гласувайте за статията

Преслава рискува да навреди на плода си с това, което прави!

Бременността на Преслава изненада всички и се превърна в една от най-големите сензации на годината. Вероятно, защото до момента тя винаги е била свободолюбива, чепата. И по нищо не й личеше, че е създадена за семейство.

Преслава

Преслава не се пази достатъчно и подлага на риск бременността си

Откакто се хвана с Павел Лазаров обаче, певицата се кротна като агънце и изведнъж се превърна едва ли не в домакиня. След броени месеци Преси ще гушне първата си рожба, която се очаква да е момиченце.

Не всичко около бременността й върви така гладко обаче. Тези дни стана ясно, че Преслава излага на риск бебето си с нещата, които прави. Тя например реши да пренощува на открито в планината на палатка. На място, където няма течаща вода и е пълно с най-различни твари и насекоми.

„Луда ли беше, какво ли?! Не знае ли Преслава, че в това деликатно състояние една жена трябва да мисли единствено за плода си, а не за собствения си кеф.

Можеше да я ухапе насекомо, пренасящо зараза. А можеше дори змия да види, в планините ги има в изобилие. Изобщо не мисли това момиче“, коментират потребители по форумите.

Отделно от това певицата продължава да обикаля по нощните си участия, тъй като явно не иска да губи фенове и най-вече пари. Едва ли обаче задимените и задушни кръчми са най-подходящото място за бременна жена.

Дори и след като роди, Преси иска да се върне по-бързо на сцената и вече е ангажирала майка си да се грижи за бебето. Жената се е настанила в дома им с Павел Лазаров , който сега трябва да се представя на ниво и пред любимата, и пред тъщата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар