Чутовен скандал: Ники Илиев изгони Саня Борисова от дома си! (заживя там с младата Даяна Ханджиева – виж тук)

Чутовен скандал: Ники Илиев изгони Саня Борисова от дома си! (заживя там с младата Даяна Ханджиева – виж тук)
Гласувайте за статията

Ники Илиев натири Саня Борисова, а новата му изгора зае мястото й!

Чутовен скандал шокира театралните среди у нас. След като стана ясно, че Ники Илиев и Саня Борисова не само са разделени, но режисьорът я е натирил от дома си. Това разкриха близки до бившото семейство източници, пише вестник „Таблоид“.

Ники Илиев

Ники Илиев изгони Саня Борисова от дома им, заживя с Даяна

От няколко седмици насам Ники Илиев живее официално с новата си любовница – младата и красива актриса Даяна Ханджиева. Както знаем, връзката им започна покрай снимките на сериала „Скъпи наследници“, където Даяна играе лекарка.

Дълго време двамата отричаха да има нещо помежду им, но явно вече не се крият. Най-големият удар в случая е за Саня Борисова, която остана без работа и без дома си, коментират източниците.

Припомняме, че бащата на Ники Илиев замени Саня с друга актриса в постановката на Димитър Димов „Поручик Бенц“, където тя играеше дълго време.

След разпада в отношенията й с Ники Илиев обаче, режисьорът Бойко Илиев направил рокадата, защото никога не бил харесвал снаха си. „Саня и Ники в началото бяха много влюбени, но от година-две нещата не вървяха изобщо. Те не спираха да се карат и направо се унищожаваха един друг“, разказват запознати.

Основната причина за краха на връзката им е липсата на дете, за което Илиев винаги си е мечтал. Сега е много вероятно той бързо да стане татко от новата си любима Даяна Ханджиева.

Последната живееше в дома на родителите си в „Борово“, но се изнесе оттам след като синеокият красавец изгони Саня и я покани да заеме мястото й.

Близки до Борисова споделят, че Саня е буквално съсипана и не може да събере парченцата от разбитото си сърце. Дали тя ще опита да си върне Ники по някакъв начин, ще видим тепърва. Но очевидно той е силно влюбен в изкусителката Даяна.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар