Не може да губи: Златка Райкова се разплака от яд в „Като две капки вода“! (още подробности)

Не може да губи: Златка Райкова се разплака от яд в „Като две капки вода“! (още подробности)
Гласувайте за статията

Златка Райкова призна, че се чувства много обидена и наранена!

Плеймейтката Златка Райкова показа, че не може да губи. Снощи, преди изпълнението си като чаровната Тони Димитрова, тя успя да сащиса зрителите на формата.

Златка Райкова

Златка Райкова е приела много навътре критиките за предишното си изпълнение

Всички видяха как Русата Златка проговори за неуспеха си по време на миналия лайф. Тогава тя трябваше да влезе в образа на Слави Трифонов и да изпее култовия хит от 90-те „Дулсинея“.

Въпреки че лично Зуека се включи заедно с нея, за да й помага, представянето на Златка Райкова беше определено като катастрофа. Образът на Слави Трифонов стана един от най-потресаващите във формата изобщо, а изпълнението бе цирк и половина.

Вместо да си признае загубата, да махне с ръка и да продължи напред обаче, Злати се разрева. Тя обясни, че й е станало много обидно и болно от коментарите на журито и потребителите в социалната мрежа.

„Хора, това е Слави Трифонов. А аз съм жена. Как да направя образа му, как да го имитирам. Давам всичко от себе си по време на тези лайфове, но понякога просто задачата е напосилна“, разплака се Райкова.

Бъдещата булка на ММА боеца Георги Валентинов обаче яко се е нахъсала от унижението миналия път. Защото снощи буквално изкърти сцената с уникалното си превъплъщение в Тони Димитрова.

Злати изпя уникално хита „Ах, морето“ и остави всички с отворени усти. Не само гримьорите си бяха свършили отлично работата и я бяха направили едно към едно с чаровната бургазлийка. Но и самата Златка Райкова успя да докара дрезгавия глас на Тони почти едно към едно.

„Можело значи! Злати, ти отново се завърна на сцената, при това с гръм и трясък“, поздравиха я Хилда Казасян и останалите членове на журито. В мрежата също я зарадваха с хиляди лайкове и овации.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар