Ти да видиш: Шеф Петров и Мегз се прегърнаха в ресторанта му! (още подробности)

Ти да видиш: Шеф Петров и Мегз се прегърнаха в ресторанта му! (още подробности)
Гласувайте за статията

Шеф Петров и Мегз доскоро не можеха да се гледат и на снимка!

Ставали и чудеса понякога… Като например явни врагове да се помирят и дори да се прегърнат. Да, точно това се случи между устатия шеф Петров и инатата Мегз.

Мегз

Мегз и шеф Петров най-после се сдобриха

Самата Миглена Каканашева призна в свое интервю наскоро, че двамата са се сдобрили и вече са в чудесни приятелски отношения. Нещо повече – кулинарният гуру дори направил специално ястие за Мегз в ресторанта си. Само че го „заключил в клетка“.

„Става дума за сандвич с трюфели със злато, които са затворени в малка клетка. Искал е да съчетае масовост и лукс в едно, точно като мен. А го е затворил в клетка, за да ме усмири… Шефът се оказа готин. Но истината е, че във Вип Брадър се държеше много зле. Затова и аз реагирах така. Ако днес отново го направи, пак ще се скарам с него“, признава Мегз.

Дизайнерката, позната и като Коко Шанел от Раковски сподели и защо се е подложила на операцията за уголемяване на бюста. А причината се оказа огромният й комплекс и тревога, които я тормозели вече няколко години.

„Отдавна се боря с килограмите си. Исках просто да изчезне това постоянно мислене дали ако сваля още някой килограм, гърдите ми ще изчезнат съвсем. Казвах си – плоска си като дъска, ребрата ти се броят и това ме побъркваше.

Вече нямам такива мисли, а гърдите ми изглеждат така, както преди да отслабна. Това ме радва, дава ми самочувствие и ме кара да се чувствам в хармония със себе си. Нали това е най-важното“, коментира Миглена Каканашева.

Мегз не пожела да разкрие дали има човек до себе си в момента като заяви, че иска отсега нататък да пази личния си живот и пространство само за себе си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар