Скандал: Ваня Червенкова извади на показ мръсните тайни на „топ“ фризьорите у нас! (виж тук)

Скандал: Ваня Червенкова извади на показ мръсните тайни на „топ“ фризьорите у нас! (виж тук)
Гласувайте за статията

Ваня Червенкова написа шокиращ пост за измамите и далаверите на уж великите ни фризьори!

Бизнесдамата Ваня Червенкова остана вярна на принципите си. И убеждението, че нередностите не трябва да се прикриват, а да се вадят на светло.

Ваня Червенкова

Бизнесдамата Ваня Червенкова директна и пряма, както винаги

Това направи и самата тя за пореден път. Като в случая изобличи голям брой от така наречените топ фризьори на елита у нас. Оказа се, че много от тях не са нищо повече от некадърни комплексари, драпащи за пари и слава. Които не плащат дори данъците си на държавата.

„Най-накрая съм спокойна за косата си, след толкова „изцепки“ на твои колеги с големи претенции и гръмки имена.. Салони, които парадират с имената на клиентките си, без да имат квалифицираните специалисти. И които прилагат смешни търговски трикове върху косата ти, за да ходиш по-често при тях.

Бивши поднасячи на кафенце, претендиращи за стилисти, които от „белия прах“, с който са говорили до сутринта, не спазват часовете си. Салони с имена, които снабдявайки боите си от Гуанджоу, иначе претендирайки, че са френски и те правят зелен в косата…

Салони с райбери, които допускат клиенти, но не и данъчни, които вече са ги глобявали. Салони-апартаменти , в които работят без фирми и без разрешителни.

Все гръмки имена, които вместо да се потопят като „Курск“, парадират кои са и какви са. А като дойдат проверяващи падат в плонж и започват да се унижават, защото знаят в колко и какви нарушения са…

Ако започна да цитирам имена, което не е изключено… ще се посмеем от сърце… Обичам Ви и Ви благодаря!“, написа с присъщата си директност Ваня Червенкова в социалната мрежа. Щастлива, че най-после е намерила перфектния стилист за себе си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар