Шок: Мениджърката на Марая Кери я обвини в сексуален тормоз! (истината ще ви втрещи)

Шок: Мениджърката на Марая Кери я обвини в сексуален тормоз! (истината ще ви втрещи)
Гласувайте за статията

Мениджърката на Марая Кери – Стела Столпър обвини певицата в сексуален тормоз!

Ядовете и драмите на гласовитата Марая Кери сякаш нямат край. Припомняме, че в края на миналата година певицата беше обвинена в сексуален тормоз от нейния бивш бодигард.

Марая Кери

Марая Кери получи страшен удар, мениджърката й я обвини в сексуален тормоз

Днес обаче скандалът стана още по-брутален, тъй като и мениджърката й Стела Столпър направи същото. Жената повдигна обвинения срещу Марая Кери, както за сексуален тормоз, така и за неизплатени възнаграждения за работата й.

Стела твърди, че изпълнителката се е разхождала чисто гола пред нея в дома си. Това се случвало първо по-рядко, а после станало ежедневие. Марая се показвала гола и не само това. Тя извършвала действия с недвусмислен сексуален характер в присъствието на Стела.

„Бях шокирана, а после ми стана отвратително. Опитвах се да покажа на Марая, че не е познала и че аз не съм човекът, с когото може да прави подобни неща. Тя не искаше да разбере и се държеше все по-нагло и просташки“, разкрива Стела Столпър.

Накрая Марая Кери се вбесила и уволнила неправомерно мениджърката си като не й платила полагащите й се неустойки. Скандалът взриви медиите в САЩ и определено е в ущърб на кариерата на звездата.

Както знаем, съвсем наскоро Марая Кери направи разтърсващо признание пред света. Певицата заяви, че страда от биполярно разстройство и се лекува от доста време насам. Тепърва ще видим как ще се развият нещата по обвиненията и дали за нея ще има последици.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар