Даниел Петканов разцепи мрака: Бременен съм от Алекс!

Даниел Петканов разцепи мрака: Бременен съм от Алекс!
Гласувайте за статията

Даниел Петканов си направи много интересна шега, на която мнозина се хванаха!

Явно на Даниел Петканов му е писнало да се спекулира кога ще си имат с Алекс дете. Затова самият той реши да оповести щастливата новина.

Даниел Петканов и Алекс

Даниел Петканов носи бебето на жена си?

Само че Дани написа във Фейсбук, че той износва детето на жена си. Нещо, което показва, че най-вероятно няма да става родител, а просто се шегува.

„Нямах търпение да споделя с вас дългоочакваната новина!!! С Александра ще си имаме дете ❤️👶Бременен съм в 4-тия месец 🤗😂“

Това написа Лудия репортер в социалната мрежа. Той очевидно се шегува, но е странно колко много хора приемат написаното за вярно.

Под публикацията му има един куп коментари, които му честитят и пожелават безпроблемно бащинство. Повечето хора явно не са прочели добре написаното от журналиста.

Отдавна текат слухове, че Алекс и Дани опитват за бебе, но досега не е излязло нищо официално. Може би те двамата вече са се подразнили на всичките тези спекулации и затова днес репортерът излезе с такава шега.

Съвсем наскоро Даниел Петканов и Александра Богданска отпразнуваха шест месеца от сватбата си. Мнозина се пошегуваха с тях, че са издържали толкова дълго време без да си изневерят.

Както е известно, Александра направи за смях Даниел с множество забежки с други мъже. По време на „ВИП Брадър“ пък и той призна, че не й е бил верен през цялата им връзка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар