Татяна си подари цици за бала на сина си!(Призна истината за Благо Георгиев и Адриан Зурков)

Татяна си подари цици за бала на сина си!(Призна истината за Благо Георгиев и Адриан Зурков)
Гласувайте за статията

Татяна сбъдна отколешната си мечта

Поп фолк дивата Татяна си направи подарък. Певицата винаги е искала да разшири деколтето си и го направи. Тя се пошегува, че на бала си зрелостничките искали да им подарят бюст, а тази година тя самата изпраща абитуриент. И решила да си направи подарък-да издуе бюста си със силиконови бомби.

Татяна

Татяна напомпа бюст

Освен това фолкаджийката била доста суетна, а с тази операция напомпала егото й.

Колкото до това дали има мъж до себе си тя лаконично отговори, че има любим. И той се оказа сина й Атанас, който тази година завършва средното си образование. Заради това изцяло е насочила вниманието към него и кариерата си.

За най-голямо постижение счита заснемането на клип към най-новото си парче „Падам си по теб”. А кадрите към видеото са направени в един от най-скъпия хотел „Бурж ал Араб” в Дубай. Мнозина от нейните колежки са искали да снимат там, но не са им разрешили. А тя е късметлийка, защото в него работи добър неин приятел, заради което ударила джакпота.

Татяна коментира и снимката си с футболиста Благо Георгиев. Тя заяви, че двамата били в обща компания, познавали се, тя го харесвала, но между тях нямало нищо.

Певицата разказа и за друг потенциален неин „любовник” Адриан Зурков. Той е познат като Марио от хитовата поредица „София Ден и Нощ”.”Връзката” й с него фолкаджийката коментира така:

С Адриан се познаваме още преди да започне да се снима в този филм. Той участваше във видеоклипа ми „Да сме квит“. Общо взето ме свързват само с хубави мъже, в което няма нищо лошо“.

С бившият си мъж, с когото имаха 20 годишен брак и се разделиха заради изневяра, вече били „в много добри отношения”. Те се отчуждили не заради липса на любов, а защото имали други приоритети.

„Той искаше второ дете от мен и да спра с кариерата си, а аз съм човек, който постоянно иска да се развива и мечтите ми се простират по-далеч от малкия град. Той вече има второ дете, сбъдна своята мечта, а аз продължавам да следвам своите и да се грижа за сина ми Атанас”, обясни Татяна.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар