Крум Савов хвърли бомбата: Излекувах нелечимата подагра с хомеопатия!(Пълни подробности)

Крум Савов хвърли бомбата: Излекувах нелечимата подагра с хомеопатия!(Пълни подробности)
Гласувайте за статията

Крум Савов хвърли бомбата с това признание!

Спортният журналист Крум Савов разби статуквото, като призна, че се излекувал от подагра с хомеопатия. Той призна за тайна, за която досега никой никога не е узнал.

Крум Савов се излекувал от подагра с хомеопатия

57-годишният журналист е сравнително млад, но бил поразен от тази жестока болест. Според лекарското мнение това заболяване не се лекува, но спортистът се излекувал и то с хомеопатия.

„Имах подагра, която се оправи без диети, само с хомеопатия. Казват, че подаграта не се лекува, но на мен ми повлия хомеопатията. Бях много зле. Не можех дори да си свивам краката. Повече от година дори не подозирах какъв ми е проблемът“, разкрива Крум Савов.

В началото на тежкото заболяване се уплашил доста, защото не знаел към кого да се обърне и как да се лекува. Болките обаче станали нетърпими и той решил да пробва какво ли не, само и само да облекчи страданието си.

„Когато спортувах все ме боляха стъпалата, мислех, че е от дюстабана. После ме удари в палеца и ме диагностицираха. За щастие попаднах на хомеопат и за по-малко от месец с това лечение вече нямах болка.

Жена ми е фармацевт и в началото подходи с недоверие към всичко това. Смяташе го за реклама или за бабини деветини. Но вече и тя, и децата ни се лекуват така“, убеден е Крум Савов.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Крум Савов хвърли бомбата: Излекувах нелечимата подагра с хомеопатия!(Пълни подробности)”

  1. 777

    апр. 19. 2018

    Глупости на търкалете ,сигурно ще е първия в света излекуван от подагра.На този доктор трябва Нобелова награда да дадат.

Добавете коментар