Гаджето на Хилда Казасян избесня от свалката й с Димитър Рачков!

Гаджето на Хилда Казасян избесня от свалката й с Димитър Рачков!
5 (100%) 1 vote

Хилда Казасян и Димитър Рачков постоянно флиртуват в „Като две капки вода“, а това не се харесва на Пламен Иванов!

Арменската певица Хилда Казасян е силно ревнувана от половинката си Пламен Иванов и това не е нещо ново. Двамата имат много сериозна връзка, но явно доверието в нея не е на чак толкова високо ниво.

Хилда Казасян и Рачков

Флиртът между Хилда Казасян и Димитър Рачков става опасен

Поредният случай, който е предизвикал ревността на Пламен, е свързан с Димитър Рачков. Актьорът не спира да флиртува с щерката на покойния Вили Казасян, а това много изнервяло приятеля й.

Митко открито си позволява да сваля Хилда в ефир. Уж е на шега, но запознати разкриват, че той винаги си е падал по нея.

Певицата се прави на незаинтересована, но и това не е съвсем вярно. Тя също харесвала много Рачков, защото обожавала неговото чувство за хумор.

Именно смешките на актьора го правят особено привлекателен за жените. Неговата визия е направо посредствена, но това, че е много забавен, го прави изключително вървежен сред нежния пол.

Хилда Казасян едва ли прави изключение, но не бива да се забравя, че е обвързана. Надали ще изневери на гаджето си, но на никого не му е приятно да гледа как жена му се сваля с другиго.

На всичкото отгоре комикът си позволи да целуне по устата певицата в един от епизодите на „Капките“. Нещо, което по всяка вероятност е изкарало от равновесие гаджето й.

Пламен бил направо бесен и дори се заричал да се саморазправи лично с Рачков. Актьорът узнал за тези му намерения и затова напоследък поспря да се слага на арменката.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар