Смазаха Гери Дончева: Моделката втрещи с къси крака на модно ревю! (още подробности)

Смазаха Гери Дончева: Моделката втрещи с къси крака на модно ревю! (още подробности)
Гласувайте за статията

Гери Дончева шашна с къси крачета на модния подиум!

Моделката Гери Дончева, без която от години не минава нито едно светско събитие, сащиса всички. Този път обаче не с поредните си кулинарни умения, нито с обзавеждането на дома си, а с… възкъсите си крака.

Гери Дончева

Гери Дончева разходи доста къси крачета по модния подиум, в сравнение с останалите манекенки разликата беше очевидна

Зрителите, които имаха удоволствието да изгледат модното ревю на атлетичната Биляна Йотовска, останаха потресени от визията на Гери Дончева.

Както и сами може да видите от снимката, моделката разходи най-късите и набити крачета по подиума. В сравнение с нея останалите манекенки изглеждат доста по-слаби и дългокраки. Каквито по принцип са и изискванията към тях.

Мъжката част от публиката определено нямаше нищо против да наточи лиги по пищните форми на Гери Дончева. Но разбирачите и критиците моментално порицаха организаторите на ревюто за избора.

„Герито може да се снима в реклами, във фотосесии и където още иска. Но да я изтипосаш директно на модния подиум, сред класическите манекени, си е жива гавра – и с нея, и с публиката.

Ако носиш токчета е едно, краката ти се издължават оптически. Но при маратонките е страшна работа. Веднага се вижда, че са ти къси крайничетата. И изглеждат дори по-къси и трътлести, защото си заобиколена от истински манекенки“, коментират разбирачи от бранша.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар