Бомба: Лора Караджова излъга за раздялата с Валентин! (заедно са, всичко е било пиар – виж тук)

Бомба: Лора Караджова излъга за раздялата с Валентин! (заедно са, всичко е било пиар – виж тук)
Гласувайте за статията

Лора Караджова не се е разделила с Валентин Славов, просто си е правила реклама!

Щерката на Данчо Караджов – Лора Караджова не е разделена с половинката си Валентин Славов, а всичко е било лъжа. Това разкриха скандално близки до семейството източници.

Лора Караджова

Лора Караджова и Валентин Славов си правят пиар с раздялата

Оказа се, че Лора и Валентин действително са имали период, в който много са се карали. Никога обаче не са се разделяли официално и не са спирали да живеят заедно.

Причината Лора Караджова да заяви пред медиите, че е самотна майка, е чист пиар, разказаха източниците. Така тя си осигурила множество покани за интервюта, медиен интерес и на практика започнала да възражда поувехналата си кариера.

Самата певица дори се омота в лъжите си в интервюто си за „Папараци“ като не успя да обясни защо точно са се разделили с Валентин Славов. Лора се затрудни в отговора, но основно наблягаше на това, че още обича мъжа си.

„Аз не искам да е така. Родителите трябва заедно да възпитават детето си. Ние просто много се карахме и си крещяхме… Алиса в момента е с Валентин, той я гледа. Сега живеем при него в Банско, а лятото се местим тримата на морето“, смотолеви Лора Караджова.

Близки до тях хора разкриха, че двамата постоянно са заедно, а Валентин не спира да поства общи семейни снимки в профила си в мрежата. Решили обаче да се правят на разделени, за да повдигнат рейтинга на певицата. Която отдавна не може да се похвали с музикални хитове и проекти.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар