Шок: Това Жени Калканджиева ли е?! Какво се случва с лицето й (още подробности)

0

Жени Калканджиева не прилича на себе си, шокира всички!

Най-красивата българка от години и шеста по хубост в света – Жени Калканджиева не прилича на себе си. Шефката на „Визаж“ ококори феновете си и потребители в мрежата с кадри, на които е съвсем различен човек.

Жени Калканджиева
Какво се случва с лицето на Жени Калканджиева, тя не прилича изобщо на това, което беше

От нежното и фино лице, което познавахме, не е останала и следа. Сега Жени Калканджиева изглежда видимо подпухнала, наедряла, с отоци и торбички около очите.

На кадъра тя очевидно е без грим, но много пъти сме я виждали напълно естествена и винаги е изглеждала по-добре от сега. Дори нейни познати вече започнаха да шушукат и да се питат какво се случва с нея.

Знаем, че до подобен ефект води прекомерната употреба на алкохол и цигари, към които Евгения Калканджиева е направо пристрастена. Тя обича да си пийва, а и съпругът й Тачо не изпуска чашката.

Преди време се говореше за това, че миската е използвала и забранени вещества, за което обаче няма конкретни доказателства. Злите езици не пропускат да подшушнат, че развалената й визия може да се дължи и на „хубавия“ живот с Тачо.

Помним, че Стефан Манов се скъсваше да й изневерява като го направи публично със Зорница Линдарева преди години. „Каквато и да е причината, Жени трябва да се вземе в ръце и да се стегне. Иначе ще замяза на лелка, а е още млада все пак“, коментират потребители по форумите.

Но, както и да изглежда Калканджиева, ако тя самата се харесва и няма проблеми с визията си, то няма нужда други хора да й дават акъл. Тя си го има предостътачно.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.