Мегз представи новия си канал в Youtube! (ето какво ще представя в него – виж тук)

Мегз представи новия си канал в Youtube! (ето какво ще представя в него – виж тук)
Гласувайте за статията

Мегз реши да си направи личен канал в Тубата, за да общува с феновете!

Миглена Каканашева – Мегз изненада приятно феновете си с личен канал в сайта за видеосподеляния Youtube. Дизайнерката съобщи, че каналът вече е наличен преди часове. И обеща, че в него ще поства само интересни теми, които вълнуват клиентите и почитателите й.

Мегз

Дизайнерката Мегз си направи канал в Тубата, ще поства клипчета за феновете си

„Здравейте, искам да ви кажа, че си направих мой YouTube канал. Ето линк https://www.youtube.com/channel/UCz9L4gK_qGrVAxQBnHAHIzw

Ако се интересувате от нещата, които правя може да ме последвате и да гледате всичко, което ще пускам там. Днес съм качила две видеа. Темите са избрани от вас.

В едното може да видите как се залепят изкуствени мигли. И също да видите как изпробвам мигли с магнит и да чуете мнението ми за тях. В другото – пак по ваша молба – ви разказвам всичко за слагането на силикона ми.

Може да ми предлагате теми за други видеа. Трябва да ги запишете като коментар под някое от видеата в канала ми. Аз ще чета, всичко което имате да ми кажете и ще правя видеа за вас. Много ви обичам“, написа Мегз в профила си в социалната мрежа.

След което моментално изпълни обещанието си и качи клипче, в което си слага сама изкуствените мигли. Оказа се, че миглите с магнит не са й по вкуса, тъй като се поставят значително по-трудно от останалите.

А и няма как да ги отрежеш така, че да ти бъдат по мярка на окото, защото рискуваш да премахнеш и от частта, която е с магнита. Тепърва Мегз ще очаква въпроси и предложения за други темички в канала й в Тубата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар