Ударник: Джино Бианкалана собственоръчно запълва дупки пред блока на баба си! (още подробности)

Ударник: Джино Бианкалана собственоръчно запълва дупки пред блока на баба си! (още подробности)
Гласувайте за статията

Джино Бианкалана се зае да запълва дупките пред блока на баба си!

Победителят в Биг Брадър 2017 Джино Бианкалана отново се показа като самарянин и буден гражданин на България, макар и да живее в САЩ. Преди дни той запретна ръкави и се зае сам да запълни дупките по улицата пред блока на баба си.

Джино

Джино Бианкалана сам запълва дупките пред блока на баба си

„Често ходя до баба ми и тези дупки ме побъркваха. Честно да ви кажа, направо си почупихме колите със съседите. Накрая реших да взема нещата в свои ръце и повярвайте ми, не е никак трудно да си решиш проблемите.

С мой приятел от квартала купихме цимент и започнахме да запълваме една по една дупките. Получи се“, сподели Джино Бианкалана. Той се радва, че дори и с болния си крак е успял да се справи с проблема и то с лекота.

„Всеки може сам да си помогне, стига да иска. Говорих със съседите и те приеха идеята ми с охота. Само един не беше съгласен и повиши тон, но после се разбрахме и дори си станахме партия“, разказва Джино.

Колкото до въпросите за личния му живот, Бианкалана остана уклончив. Той заяви, че в момента няма сериозна приятелка до себе си. Имало жена, която ухажвал, но на този етап отношенията им били просто приятелски.

Знаем, че Джино повече от всичко иска да има семейство и дете, за което да се грижи. Дори беше заявил, че ако до година-две не си намери подходяща половинка, ще се сдобие с дете от сурогатна майка. Но въпреки всичко ще стане баща.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар