Румен Луканов яко я закъса: Хлопна кепенците на магазина за вина! (още подробности)

Румен Луканов яко я закъса: Хлопна кепенците на магазина за вина! (още подробности)
Гласувайте за статията

Румен Луканов искаше да прави пачки от бизнеса си с вината, но не се оказа толкова лесно!

Бившият водещ на „Сделка или не“ Румен Луканов яко го закъса с бизнеса. Както знаем, щом телевизията спря предаването му, той реши да се захване с ресторантьорство и продажба на вина.

Румен Луканов

Водещият Румен Луканов затвори единия от магазините си за луксозни вина в столицата

Румен Луканов хвърлил почти всичките си спестени пари, за да инвестира в новото поприще. И, разбира се, очаквал, че то щедро ще му се отблагодари. Е, не стана точно така. Водещият наскоро хлопна кепенците на магазина си за вина на бул. „Партиарх Евтимий“.

„Затворих го заради липса на клиенти. С тези ремонти на метрото хората отвикнаха да минават по булеварда. Няма смисъл да се правят разходи, още повече, че другите ми два магазина са наблизо и всеки желаещ може да мине оттам“, призна самият Румен Луканов пред столичен ежедневник.

Екс водещият обясни, че другите му два проекта вървели повече от добре, но всъщност се оказа, че доста е преувеличил. Става дума за винения бар и другия магазин, които той притежава.

Според финансовия отчет на дружеството му той е регистрирал загуби от над 150 000 лева, а отделно от това има и доста големи задължения за още 184 000 лева.

Изненадващо на минус работи и виненият бар на Румен Луканов, който се държи от друга негова фирма. Явно скоро той ще трябва да си потърси отново работа в телевизията, за да позакърпи изтънелия си бюджет.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар