Точат кръв на Деси Банова всеки месец: Синоптичката младее с плазмотерапия! (още подробности)

Точат кръв на Деси Банова всеки месец: Синоптичката младее с плазмотерапия! (още подробности)
4 (80%) 1 vote

Деси Банова ходи да й точат кръв всеки месец!

Бившата синоптичка и бъдеща съпруга на Росен Плевнелиев – Деси Банова младее все повече. Да, тя е все още на 39 години, но лицето й изглежда далеч по-свежо и опънато, отколкото беше преди 3-4 години.

Деси Банова

Деси Банова опъва бръчки с модерната плазмотерапия

Оказа се, че това се дължи на източването на кръв, което Деси Банова си прави всеки месец. То е познато като „вампирски лифтинг“, а точното му наименование е плазмотерапия.

При нея се взима кръв от вената на човека, специалистите я обработват. А после отново я вливат в тялото. Деси ходи в една от най-реномираните столични клиники, където се подлага на това скъпо струващо удоволствие.

Тя искала да сватбата с Росен Плевнелиев да светне като 20-годишно гадже и дори най-близките й хора да ахнат от възхита като я видят. Към днешна дата плазмотерапията е една от най-успешните и ефективни процедури изобщо. А резултатите са видими още от първата такава.

Освен за изпъване на бръчки и оформяне на контура на лицето, тя се прави и за премахване на тъмни петна и торбички под очите. Както и за сгъстяване на косата, ако има проблеми с нея.

Деси Банова се радва на наистина прекрасно окосмение на главата, от което можем да съдим, че големият набор процедури си е казал думата. Препоръчителното е плазмотерапията да се прави поне три пъти едно след друго в курс, както и да се повтаря на всеки шест месеца.

Деси Банова твърди, че тя самата си заплаща удоволствието и не взима пари за това от бъдещия си съпруг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар