Елвира Георгиева: 8 години криех любовта си към Николай! (още разкрития)

Елвира Георгиева: 8 години криех любовта си към Николай! (още разкрития)
Гласувайте за статията

Елвира Георгиева и д-р Николай Георгиев се влюбват като лекар и пациент!

Естрадната ни певица Елвира Георгиева, която навремето направи фурор с песента „Коминочистача“, отново напомни за себе си. Тя и вторият й съпруг д-р Николай Георгиев бяха гости в предаването „Папараци“.

Елвира Георгиева

Елвира Георгиева разкри тайни за връзката си с Николай Георгиев

Където разкриха историята на връзката си, коментираха клюките за изневерите на Георгиев и още доста любопитни за зрителите неща. Оказа се, че Елвира Георгиева се запознала с Николай като негова пациентка.

Той е пластичен хирург, а тя отишла в кабинета му за консултация. Тогава още била женена за първия си мъж, но се влюбила лудо в лекаря срещу себе си.

„Аз много обичах предишния си съпруг, той беше всичко за мен, но душата ми искаше да преживее нещо ново. Отидох при Ники като пациент и се влюбих, което вероятно е нормално след 17-годишен брак.

Осем години тримата криехме ситуацията. Ходих по участия с Влади, понякога Ники идваше с нас и никой не можеше да разбере какво става“, признава Елвира Георгиева.

Тя и Николай Георгиев категорично отричат приказките, че певицата отишла при него заради богатството му. И, че връзката им започнала много бързо.

„Тогава изобщо не бях богат… В началото бях притеснен и дистанциран. Не можеш да си позволиш да скъсяваш дистанцията с пациент. Трябваше ми доста време, за да се убедя, че нещата са сериозни“, каза самият Георгиев.

А после тотално отрече слуховете за изневерите му с пациентки. „Ето как стоят нещата. Отивам на работа в седем и половина. Операции, операции, операции… Хапвам надве-натри и към 18:30 ч. съм напълно изцеден.

Дори русалка да ми се появи, няма да я погледна. Прибирам се вкъщи и искам тишина и спокойствие“, разказа съпругът на Елвира Георгиева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар