Башар Рахал е съсипан от бременността на Ралица Паскалева: Актьорът не иска да приеме, че я изгуби завинаги!

Башар Рахал е съсипан от бременността на Ралица Паскалева: Актьорът не иска да приеме, че я изгуби завинаги!
Гласувайте за статията

Ралица Паскалева все още е ухажвана от Башар Рахал, но всичко свърши!

Красивата актриса Ралица Паскалева може да е сгодена и да чака бебе, но определено това не пречи на нейните ухажори. Тя все още е силно желана жена, която обаче вече е заета.

Ралица Паскалева и Башар Рахал

Дори и бременна, Ралица Паскалева е ревнувана от Башар Рахал

Един от свалячите й е бившият й любовник Башар Рахал. Актьорът все още имал чувства към колежката си и не ги криел пред нея.

Той продължавал да й се обажда и да се надява, че няма да я загуби като тръпка в леглото. Тя обаче категорично отказвала да му се хване на въдицата отново.

Ралица и Башар имаха дълга връзка, въпреки че той е женен отдавна. Тя дълго време се примиряваше да му бъде просто любовница, но явно накрая й е писнало.

Рахал бил наистина влюбен в нея, макар и да не напусна съпругата си толкова години. Когато тя му била шута и се хванала с Теодор Салпаров, той бил просто съсипан.

И до днес актьорът опитвал да се върне в живота на д-р Стилиянова от „Откраднат живот“. Какво ли не правел, за да си възвърне любовта й, но нищо не давало резултат.

Ралица Паскалева не искала й да чуе за бившия си любовник. Тя съвсем скоро ще роди от гаджето си и само това я интересувало.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар