Бомба: Джино Бианкалана и Михаела от „София Ден и Нощ“ са двойка от няколко седмици! (още подробности)

Бомба: Джино Бианкалана и Михаела от „София Ден и Нощ“ са двойка от няколко седмици! (още подробности)
1 (20%) 1 vote

Джино Бианкалана заби екранната Михаела от „София Ден и Нощ“!

Победителят от Биг Брадър 2017 Джино Бианкалана вече е обвързан мъж. От няколко седмици той е заедно с екранната Михаела от „София Ден и Нощ“. Елизабет Фейм, както е истинското име на блондинката, му взела акъла и той не мирясал, докато не я свалил.

Джино

Джино и Елизабет Фейм са заедно и лудо влюбени

Това разкриха близки до Бианкалана източници пред вестник „България днес“. Джино видял съвсем случайно Елизабет, докато сменял каналите на телевизора.

Загледал се по красивата Мише в сериала и моментално решил да се запознае с нея. Издирил името й и профила й в социалната мрежа, стартирайки бясна свалка.

Първоначално Елизабет не му обръщала особено внимание, явно е нямала доверие в думите и интереса му. Бианкалана обаче се оказал постоянен и нестойчив, а русокоската най-сетне склонила на среща.

Двамата излезли на вечеря преди няколко седмици и Джино изненадал мацката с огромен букет от прекрасни рози. Коя жена би устояла на подобно галантно отношение…

„Запленил я е с чара и поведението си, а и са намерили много общи теми помежду си. Също като него Елизабет е запалена по фитнеса и се грижи за тялото си. Заедно са с Джинката като редовно ги виждат да се гушкат по нощни клубове или да се разхождат по „Витошка“, коментират източниците.

Преди Джино, Елизабет имаше дълга връзка с друго момче – доста по-красиво от Бианкалана. Но, както се казва, любовта не пита. Тепърва ще видим дали връзката им наистина ще се окаже сериозна, или не.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар