Наталия Кобилкина съветва: Ето какво трябвало да правят мъжете, които нямат пари! (още от мъдростите й)

Наталия Кобилкина съветва: Ето какво трябвало да правят мъжете, които нямат пари! (още от мъдростите й)
Гласувайте за статията

Наталия Кобилкина даде съвет за мъжете без пари, както и за жените, целящи хубав живот!

Сексоложката Наталия Кобилкина отново избухна с поредната порция мъдрости и съвети за прекрасен живот. Рускинята от години прибира парите на нашенките с щедри обещания да ги превърне в „гейши“ и да им покаже как се лови милионер.

Наталия Кобилкина

Наталия Кобилкина с нова порция „безценни“ съвети

Кобилкина твърдо отрича, че с курсовете и семинарите си, на практиках подтиква жените към проституция. Според нея това е абсолютна глупост, защото всички по света искат пари и хублав живот. А който отрече това, значи лъже.

„Това е неистина. Жените могат да изкарат парите си по няколко начина. Първият е, ако имаш богати родители, това е късмет. Вторият вариант са тези, които сами са си изкарали големите доходи. А третият е, ако имаш беден съпруг, да го направиш богат.

Взимаш го, развиваш го, подкрепяш го, тогава той забогатява. И лека-полека той, създал вече империя, се отделя от семейното гнездо и отива при четвъртият тип жени – младите гладни девойки, жадни за готов богат мъж“, обяснява Наталия Кобилкина.

Тя е убедена, че дамите в България не са запознати с тънкостите на така важната орална любов, както и на аналните удоволствия. Които били от особено значение във всяка връзка.

Колкото до мъжете, които нямат пари и следователно не се радват на красива и желана жена, тя съветва. Да се развиват, да дерзаят. Вярвам, че когато си вземеш правилната половинка, жената, която да те стимулира, всеки мъж би станал крал. Ако не, той дори и да е успешен в началото, ще фалира“, бъбри Кобилкина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар