Кошмар сполетя Дани и Алекс във Валенсия

Кошмар сполетя Дани и Алекс във Валенсия
Гласувайте за статията

Дани и Алекс бяха принудени да изтърпят нещо ужасно на испанска земя!

Брадърите Дани и Алекс, които се ожениха преди шест месеца, имаха много неприятна случка във Валенсия. Там ги е сполетял истински кошмар, за който не искат да си спомнят никога вече.

Дани и Алекс

Дани и Алекс преживяха нещо жестоко във Валенсия

Оказва се, че екипът на двойката е станал жертва на три обира само за два дни. Нещо, което със сигурност се е отразило зле и на двамата.

Даниел Петканов и Александра Богданска са били във Валенсия за заснемането на фотосесия. Както е известно, Алекс е манекенка и Дани явно е отишъл с нея, за да й прави компания.

„Стояхме и пиехме кафе, изведнъж изчезна куфарът на гримьорката. Беше голям шок. Първо – защото имахме да довършваме визии. Второ – защото вътре имаше много скъпи четки и продукти, които излизаха на стойност над 5000 лева.“ – споделя разочарованата Александра.

Останалите два обира са били на пари. Лудия репортер разкри, че са подали жалби срещу престъпленията и очакват реакцията на испанската полиция, пише в. „Телеграф“.

Кошмарът им обаче продължил и в България. На летището в София те установили, че задният номер на автомобила им е бил откраднат.

Дани и Алекс със сигурност ще помнят това пътуване дълго. То трябвало да бъде много приятно за тях, но се е превърнало в кошмар.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар