Скандал: Кейт Мидълтън пропуска сватбата на Хари и Меган?

Скандал: Кейт Мидълтън пропуска сватбата на Хари и Меган?
Гласувайте за статията

Кейт Мидълтън няма желание да присъства на сватбата на принц Хари с Меган Маркъл!

Красивата херцогиня Кейт Мидълтън се забърка в голям скандал. Тя може да не присъства на най-очакваната сватба за годината, научи Kliuki.bg.

Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън не иска да ходи на сватбата на Хари и Меган

Принц Хари и Меган Маркъл трябва да се венчаят на 19 май. Има вероятност обаче жената на брака на младоженеца по това време да се намира в болницата.

Както е известно, Кейт Мидълтън очаква третото си дете. То трябва да се появи на бял свят през месец май, когато ще бъде и голямата сватба.

Терминът на херцогинята е за началото на май, но ако закъснее, ще изпусне сватбата. Нещо, което едва ли ще бъде голяма загуба за нея.

В Англия се пише, че Катрин използвала бременността си като оправдание да не присъства на церемонията. Тя никак не харесвала Меган Маркъл, която считала за недостойна да бъде съпруга на толкова добър мъж като Хари.

Кейт и братът на принц Уилям са близки приятели от години. Той я има за своя по-голяма сестра и двамата си споделят всичко.

Когато тя не харесала годеницата му обаче, отношенията им охладнели. Това обаче не спряло Мидълтън да бъде против тази сватба.

Против е и самата кралица, което никога не е харесвала Меган. Актрисата е от смесен брак, няма синя кръв и е разведена. Все факти, които няма как да се понравят на Елизабет Втора.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар