Мегз официално: Да, имам гадже отскоро! Известен е (виж какво разкри самата тя)

Мегз официално: Да, имам гадже отскоро! Известен е (виж какво разкри самата тя)
Гласувайте за статията

Мегз призна, че е намерила човек за себе си!

Миглена Каканашева – Мегз най-после е влюбена и има сериозна връзка. Бомбата хвърли самата тя в интервю за известно столично списание. В което разкри, че е много щастлива, макар връзката й да датира от скоро.

Мегз

Мегз най-после си хвана гадже, бил известен дори

„Заедно сме съвсем отскоро, не живеем под един покрив и затова не искам да разкривам подробности. Запознахме се в София, където най-малко съм очаквала да го срещна. Мога да кажа, че ме разбира.

Той не успя да дойде с мен в Тайланд, защото много работи. Няма да издавам с какво се занимава, тъй като е популярно лице“, призна Коко Шанел от Раковски.

Дизайнерката сподели, че е донесла много подаръци на гаджето си от Тайланд. Сред които тигрова мас, билки, както и екстракт от отрова на скорпион. Те не само били силно лековити, но и много увеличавали мъжката мощ в леглото.

За да отхвърли всички съмнения за афера с милионерския наследник Иван Динев, с когото беше в Тайланд, Мегз обясни цялата истина.

„Писаха, че ми е гадже, което не отговаря на истината. Той е приятел на моя близка и така се озовахме в една компания. Изкарахме си страхотно, въпреки стреса, който им докарах със закъснението си. Защото за малко щях да изпусна полета заради цип, който се скъса в последния момент при опита ми да прибера една шапка.

Е, успях да хвана самолета в последния момент, въпреки че вече бяха затворили чекинга. Заради това не успяха да ми пуснат багажа и се наложи да го кача с мен в самолета“, смее се на преживяванията си Мегз.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар