Резервен план: Ето какво ще стане със Сузанита, ако звездата й угасне!

Резервен план: Ето какво ще стане със Сузанита, ако звездата й угасне!
Гласувайте за статията

Сузанита си има вече резервен план на своя професионален живот!

Дъщерята на Орхан Мурад се прочу много в последната година, но е още само на 15 г. и би било наивно да заложи само на музиката още отсега. Затова Сузанита вече мисли какво ще прави с живота си, ако не продължи да жъне успехи в музиката.

Сузанита

Сузанита има план Б за живота си

Девойката ходи на уроци по фризьорство и се справя много добре. Ако звездата й угасне по-рано от предвиденото, Сузи ще си отвори фризьорски салон и ще прави прически на хората, пише HotArena.net.

Този занаят много й се удавал. Младата госпожица обожавала да върти ножицата над главите на хората, това й доставяло огромно удоволствие.

„Бих се занимавала с фризьорство, тръпката е голяма. От мен да зависи една жена дали ще е красива, страхотно предизвикателство.“ – споделя по темата Сузанита.

Все пак тя се надява това да й остане просто хоби или за в бъдеще да бъде страничното й занимание. Основното иска да продължава да бъде с музиката.

Сузи нашумя много миналото лято и оттогава полага големи усилия да стои постоянно в общественото полезрение. Какви ли не скандали не измисли, само и само да бъде в очите на хората.

Най-големият е може би, че вече прави секс, при това не от вчера. Певицата е сексуално активна от няколко години, което е меко казано скандално, защото още е твърде малка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар