Деян Донков поболя Радина Кърджилова: Тежко заболяване споходи актрисата!

Деян Донков поболя Радина Кърджилова: Тежко заболяване споходи актрисата!
Гласувайте за статията

Радина Кърджилова е на прага на силите си!

Актрисата Радина Кърджилова е тежко болна от няколко дни. Алергия с неясен произход е предизвикал кожен обрив на звездата от „Стъклен дом“, съобщава в. „Галерия“.

Радина Кърджилова и Деян Донков

Радина Кърджилова се разболя заради Деян Донков

Кошмарът за нея е пълен от факта, че актрисата не спира да слабее. Тя е достигнала прага на силите си и оттук нататък й е нужен лекар.

Ради се консултирала със специалист за алергията, но все още не се знае какво точно я е причинило. Лекарят й казал, че най-вероятно става въпрос за стрес.

Този стрес по всяка вероятност идва от постоянните скандали с Деян Донков. Двамата често изпадали в конфликти, понякога дори за нищо съществено, а това много ги изнервяло.

Говори се дори, че се е стигнало до физическа саморазправа между тях. Не се знае кой кого е ударил, но ако гледаме миналото, по-вероятно е той да е посегнал на нея.

Както е добре известно, преди време стана ясно, че Деян е удрял Радина. Не го е правил отдавна, но нищо чудно пак да е започнал.

Актрисата имала много тежък характер. Постоянно била в сринато емоционално състояние, което ставало буквално от нищото. Това много дразнело мъжа й, който все по-трудно можел да понася фасоните й.

Двамата вече са женени и имат син. Нещата в дома им обаче не вървят по мед и масло.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Деян Донков поболя Радина Кърджилова: Тежко заболяване споходи актрисата!”

  1. jeljzko

    апр. 23. 2018

    Za6to se zablujdavat xorata,palna izmislica!

Добавете коментар