Нещо ужасно сполетя Тейлър Суифт: Певицата е в шок!

Нещо ужасно сполетя Тейлър Суифт: Певицата е в шок!
Гласувайте за статията

Тейлър Суифт стана жертва на мъж с престъпни намерения!

На шокираща гледка са станали свидетели много нюйоркчани в петък сутрин. Неизвестен мъж влязъл в дома на известната певица Тейлър Суифт.

Тейлър Суифт

Тейлър Суифт преживя кошмар

Той се покатерил по аварийната стълба и разбил прозореца на апартамента й. После си взел душ и легнал да спи в леглото й.

За щастие Тейлър Суифт не е била там по това време. Нейни съседи обаче са видели злосторника и се обадили на полицията.

Мъжът е бил задържан в ареста, като срещу него са повдигнати три обвинения – за влизане с взлом, за преследване и за престъпни намерения. Има вероятност да лежи в затвора, ако певицата реши да го съди.

Според запознати, жилището е било закупено от нея преди няколко години, но тя не живее там. Това не се е знаело от похитителя, за когото се твърди, че е имал намерение дори да изнасили поп звездата.

Тейлър Суифт не става жертва на подобно нещо за първи път. Преди време друг мъж опита да проникне в имението й в Бевърли Хилс, катерейки се по стената. Друг пък нахлу в това имение с маска и гумени ръкавици. И двамата бяха арестувани.

Самата Суифт споделя, че всичко, което я е споходило в последните години, е истински кошмар за нея. Тя желае да се събуди по-скоро от него и повече да не се обръща назад.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар