Даниел Крейг ще става отново баща след 25 години

Даниел Крейг ще става отново баща след 25 години
Гласувайте за статията

Данел Крейг ще става отново баща след 25 години. Той и половинката му актрисата Рейчъл Уайз очакват първото си общо дете. Двойката има деца, но всеки от предишни връзки, актрисата има момче на 11 години от семейния си живот с режисьора Дарън Аронофски.

Даниел Крейг пък, предвид това, че е и по-възрастен има вече пораснала дъщеря на 25 години, сега бил доста развълнуван  от позабравеното вече усещане да очакваш дете. Познат с кодовото Агент 007  – Крейг имаше брак с актрисата Фиона Лоудън. Именно от това семейство е 25 годишната Ела.

За двойката на Даниел и Рейчъл, както пишат и в Ева – мнозина определят отношенията им като хармонични, любовта им е естествена и явна, те са щастливи от запознанството си.  – години. И някак нормално и очаквано дойде и самата новина, че актрисата ще има дете от Даниел Крейг, макар тя да е вече на 48 – години.  

Сега, щом новината е официална, множество техни близки, а и феновете им вече им желаят здраве и все така влюбени, а естествено всички са в очакване и на щастливото събитие на раждането на първото им общо дете. И ние от изданието „Клюки.Бг“ се присъединяваме и желаем на звездното семейство още много години съвместно щастие и късмет, скоро ще отразим и появата на бебето.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар