Лили Иванова ще си направи най-хубавия подарък за рождения си ден

Лили Иванова ще си направи най-хубавия подарък за рождения си ден
4 (80%) 1 vote

Лили Иванова се готви за своя рожден ден по подобаващ начин!

Певицата Лили Иванова вдругиден ще навърши 79 г. По този повод тя вече замисля как да отбележи рождения си ден.

Лили Иванова

Наближава рожденият ден на Лили Иванова

Примата на българската музика е решила да направи грандиозно турне из България, което да продължи чак до края на лятото, пише в. „Ретро“. То ще обхване много градове, което значи, че ще зарадва мнозина.

Лили Иванова няма живи роднини и затова сама ще си направи подарък за празника. Тя вече е поръчала чисто нов „Мерцедес“ от Германия, който ще гарантира безопасността й по пътищата по време на турнето.

Докато той пристигне, певицата все още ще се придвижва със стария си „Мерцедес“, който е на 7 години. Него го управлява личният й шофьор, а в колата пътува с нея и охраната й.

Официално това ще бъде рожден ден номер 79 за примата, но доста информации го определят като 82, пише Pik.bg. Важното обаче е, че певицата не смята да спира с пеенето и възнамерява да прави това, което обича, до сетния си дъх.

Лили посвети живота си на своята кариера. Тя достигна висините в това, което прави, и затова е обичана от почти всички българи.

На самия празник не е ясно какво ще прави певицата, но най-вероятно ще го отбележи скромно. Все пак не става дума за юбилей, което предполага да няма грандиозно парти.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар