Карембьо не иска бившата му да носи неговата фамилия

Карембьо не иска бившата му да носи неговата фамилия
Гласувайте за статията

Карембьо не иска бившата му да носи неговата фамилия, а манекенката странно все още има старата си фамилия и дава нелогични обяснения.

Дали иска да е все още по-популярна или за да го дразни, или пък е женски инат. Във всичките случаи не е нормално да си разведен от години и да искаш доброволно да си с тази си фамилия. Това се коментира и от изданието „Ева“, но малцина намират логиката в деянието й.

Карембьо

Между другото в живота има и други случаи, в които разделени хора и то в не добри отношения продължават да носят фамилията на половинката си. Обясненията на Адриана до сега са все уклончиви и нещо от сорта на това, че както е прието в родната й Словакия, жените оставали и след развод с името на половинката.

Според нас, подобни обяснения не са искрени, защото дори  Карембьо да казва, че са в добри отношения, за него също е не уместно тя все още да се казва по стария начин. Допълнително усложнение внася и факта, че и Адриана и футболната легенда си имат както нови любими хора в живота,, а също и деца вече от тях. Явно хубавицата просто не иска да излезе от живота на мургавия спортист, причините си ги знае само тя обаче, отстрани погледнато е поведение леко неадекватно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар