Ани Салич по мъдра с още една година

Ани Салич по мъдра с още една година
Гласувайте за статията

ОсАни Салич по – мъдра с още една година, водещата празнува рожден ден на 22 април. Запомняща се с нейната усмивка и неподражаем стил.

Стартива преди над 20 години, през 1995 г. в предаване по Нова ТВ като млад репортер и ентусиаст. После става тв водеща и една от знаковите фигури и лица на най-видната за времето си телевизия Би Ти Ви.

Майка на две деца и човек със силна гражданска позиция. Ако има нещо, което силно впечатлява у нея, освен кариерата, то това е най-вече социалната й ангажираност с каузи. Професията и дава шанс да показва и развива кампании значими за много нуждаещи се. Представител на УНИЦЕФ, доброволец и презентираща като журналист редица благотворителни прояви. Лице на социални и дарител ски инициативи.

Както пишат и в сайта на „Една.Бг“, тв журналиста Ани Салич остава запомнена с социално отговорното си поведение и естествено с усмивката. Както тя признава нейна запазена марка е тя да се усмихне при грешка по време на новини, а иначе споделя, че е отборен играч. Но все още се определя като един не пораснал човек, което е и може би най-силната й страна.

Желаем на Ани Салич още години знаково присъствие в родния ефир и най-вече здраве и щастие в личен план също.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Ани Салич по мъдра с още една година”

  1. Ina V

    апр. 23. 2018

    po-mudra. Molq obrishtaite vnimanie na pravopisa.

Добавете коментар