Иво Танев си спечели много нови почитателки с поста си!Шоуменът Иво Танев се радва на

засилено женско внимание след неочаквания пост, който публикува в социалната мрежа. Думите му развълнуваха нежния пол и дано съпругата му успее да го опази от десетките фенки, които го налазиха моментално. Ето и какво събуди вълнението им. [caption id="attachment_405328" align="alignright" width="300"]Иво Танев Иво Танев умили дамите с поста си[/caption] "Пред мен се разигра една грозна сцена, в главната роля, на което беше, един съвременен „мъжкар”. Който демонстрира пред няколко жени, че е „велик мъж”. Това ме накара да припомня няколко свои прозрения по тази тема. Разбира се, че се намесих, за да охладя мераците му да посегне, дори физически, на дамите, но още повече този младеж ме изненада, че очакваше да взема неговата страна, а не да ги защитя. Е, беше в голяма грешка… Много се е изговорило за това какво всъщност представлява истинският мъж. За едни той е грубоватият мачо, за други – възпитаният джентълмен, за трети – студеният пич, който не се дава лесно. Нищо че е темерут.

Или пък този, който се хвали, че е голям ебач! За мен обаче истинският мъж няма универсален профил. Той се познава само по едно единствено нещо – усмивката на жената до него.

Случвало ми се е да срещам и млади, и по-възрастни двойки по улиците. Нежната част, от които просто грее. Ето по това аз разбирам, че тези жени имат до себе си мъж в истинския смисъл на думата. Иначе съм се нагледал на страшни вариации – мъже, които смятат, че е супер демонстрация на превъзходство да зашлевиш шамар на жена си в ресторанта. Или пък такива, които ронят сълзи на обществени места, надявайки се чрез съжаление да постигнат своето. Както и на онези непукисти, за които не е проблем да оставят любимата си да се прибере пеша в тъмното, защото е сърдита и не иска да се качи в колата. И всички те си имат оправдания! И своите си гледни точки, и своите си непоклатими аргументи. Само че ще ви кажа едно – това, че си истински мъж не си личи по факта, че не се страхуваш да влезеш в боя заради приятел. Нито от това, че изкарваш достатъчно пари и си самостоятелен. Защото, скъпи момчета, истинският критерий е усмивката на жената до вас. Без значение дали е еднодневка, или любовта на живота ви. Да й отвориш вратата на колата, да я изслушаш и прегърнеш, да целунеш сълзите й, да преглътнеш егото си заради нея – това не е слабост! Това е сила. Огромна сила, която само абсолютният мъж притежава. И, ако поне един такъв чете това, той ще ме разбере. Ще ме разбере и жената, която споделя живота му. А, аз мога да се надявам само на едно – повече хора да са ме разбрали… Истинският мъж се познава по усмивката на жената до него! Не е задължително всички да са съгласни с мен, но аз мисля и живея така!", написа Иво Танев.