Ужас: Виж бруталните гаври, на които е бил подложен Миро в казармата! (шокиращи подробности)

Ужас: Виж бруталните гаври, на които е бил подложен Миро в казармата! (шокиращи подробности)
Гласувайте за статията

Миро е преживял чудовищни неща в казармата!

Поп звездата Миро със сигурност не иска да си спомня един период в живота си и това е казармата. Именно там той се сблъскал с нечувана жестокост, а гаврите и униженията, които търпял, били чудовищни.

Миро

Миро е изтърпял жестоки гаври в казармата

Причината за това е, че Миро винаги е изглеждал по-нежен и някак женствен, особено в по-младите си години. Това му навлякло подигравките и злобата на останалите в казармата, които го скъсвали от тормоз.

По-висшестоящите го карали да полага много повече и по-уморителни физически упражнения, само и само да докаже, че е мъж. След като спечелил „Златният Орфей“ обаче, станало просто непоносимо.

Успехът му докарал до лудост от злоба и завист останалите, които гонаричали „педераст“, „педал гнусен“ и редица други мръсни обиди. При това само, защото той бил подкрепен публично от Емил Димитров.

Войниците му давали банани и го карали да симулира орална любов на плода с вид на фалос. Миро се дърпал, но след тежките побои в крайна сметка изпълнявал желанието на хулиганите.

Най-страшното обаче е, че за малко не бил и изнасилен от група войници, които решили, че ще му хареса. „Една вечер беше наистина страшно. Сигурно 20 души го бяха притиснали в един ъгъл и обявиха, че ще го изнасилят.

Намесихме се двама, трима души и го спасихме от нещо наистина много неприятно“, разказва един от наборите на Миро, който се казва Велислав.

„Много тежко му е било, сега го осъзнавам. Обичахме да го будим рано сутрин с кофа студена вода по главата. Карахме го да излиза гол на плаца и да прави обиколки в най-големия студ. Може би затова се е калил и в момента той самият се държи грубо с хората“, коментира Велислав.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар